Agenda

Moestuinspreekuur

 

Verzorgd door: Velt
Medeorganisator: Eetbaar Alphen

Wil jij de rijkdom ervaren van het eten uit je eigen moestuin? Zelfgeteelde kruiden en bloemen oogsten en verwerken in de lekkerste gerechten? Of heb je al een eetbare tuin en zit je om goede tips verlegen? Op het Moestuinspreekuur kun je terecht met al je vragen.

Ontdekken, beleven en proeven staan centraal in de moestuin. Onze moestuincoach geeft het plezier van het moestuinieren graag door aan andere mensen. Hier word je geinspireerd om ecologisch te gaan tuinieren en puur en gezond te koken en eten. Na een adviserend 1-op-1 gesprek zit je boordevol inspiratie om in je eigen tuin aan de slag te gaan!

Deelname is gratis
Voorlopig vindt het gratis spreekuur online (of telefonisch) plaats. Meld je hieronder aan en ontdek hoe jij kan genieten van (nog meer) groenten, fruit en kruiden uit je eigen tuin.

Huis van Duurzaamheid
Of je nu meer wilt weten over duurzame energie, moestuinieren, gezonde voeding of vragen hebt over de natuur, bij ons kun je terecht! Elke week is er tijdens ons spreekuur een ander gezicht. Meer weten over het Huis van Duurzaamheid? Neem contact op met Dave Damen via d.damen@bibliotheekrijnenvenen.nl.

Praat mee op social media met
28
Apr
Voor wie:
Volwassenen
Locatie:
Online
Toegang:
Meer informatie:

Onze partners maken ons werk mogelijk